Rainmaker Admin
Број порука : 162 Join date : 10.04.2009 Age : 113 Локација : Srbija,Nish,Nish,Nish
| Наслов: Pravila lige... Thu Jun 25, 2009 10:10 pm | |
| -Na CW-u mora biti tacno 5 igraca -Doci na server 15 minuta pre,a ako je prethodni CW u toku malo sacekajte pa udjite -Tagovi su obavezni -Pisati iskljuciwo TS -U slucaju svadje izmedju klanowa dolazi do diskvalifikovanja. -Sve skripte,plugowi,codowi,cheatowi NISU dozwoljeni ! -TS/Vent je dozwoljen -Swaki igrac poslije cw-a mora ostawiti svoj ScreenShot -Swaki igrac je duzan uploadowati demo na rapidshare i ostawiti link na forumu ! -Zabranjeno je koriscenje bugova na mapi -Svaka zamena mora da se prijavi minimalno 1h pre meca u topicu za to -Ako igracu u toku igre ubaguje kompjuter ima maksimalno 5 minuta da se vrati na server u protivnom ekipa ce biti porazena rezultatom 16-0 -Svaka ekipa moze maksimalno imati 3 zamene u suprotnom ce prijava biti losa Bice 32 ekipa igrace se standardnim sistemom (Challenge,4 Grupe,1/4 Finala,1/2 finala i Finale)
To su najbitnija prawila, ostalo znate
GL ^ HF
AreA18 TEAM! | |
|
Planetary
Број порука : 3 Join date : 13.07.2009
| Наслов: Re: Pravila lige... Mon Jul 13, 2009 2:02 pm | |
| Imam jednu primedbu na ovo pravilo: " -Ako igracu u toku igre ubaguje kompjuter ima maksimalno 5 minuta da se vrati na server u protivnom ekipa ce biti porazena rezultatom 16-0 " Sve to stoji da cekamo 5min.. Ali pogledaj malo bolje lige koje se igraju online naravno, ako se igrac ne pojavi za datih 5min taj klan mora da nastavi sa 4 naravno ako zele, a ako ne zele onda se mec prekida i rezultat je 16-0. Tako da ja mislim da bi to trebalo izmeniti | |
|
SaVa *
Број порука : 7 Join date : 07.07.2009 Age : 35 Локација : Nish - KOMREN
| Наслов: Re: Pravila lige... Mon Jul 13, 2009 2:09 pm | |
| - Planetary ::
- Imam jednu primedbu na ovo pravilo:
" -Ako igracu u toku igre ubaguje kompjuter ima maksimalno 5 minuta da se vrati na server u protivnom ekipa ce biti porazena rezultatom 16-0 "
Sve to stoji da cekamo 5min.. Ali pogledaj malo bolje lige koje se igraju online naravno, ako se igrac ne pojavi za datih 5min taj klan mora da nastavi sa 4 naravno ako zele, a ako ne zele onda se mec prekida i rezultat je 16-0. Tako da ja mislim da bi to trebalo izmeniti Upravu je .. Na svim ligama moze da se nastavi sa 4 ako u roku od 5 min ne udje igrac ili zamena .. To bi moglo da se promeni .. Pozz GL | |
|
Rainmaker Admin
Број порука : 162 Join date : 10.04.2009 Age : 113 Локација : Srbija,Nish,Nish,Nish
| Наслов: Re: Pravila lige... Mon Jul 13, 2009 2:47 pm | |
| Pa moje iskreno misljenje je da je malo glupo igrati 5 vs 4 jos pogotovu ako ta ekipa gubi,tako da ostaje ovako za sada,a za sledecu sezonu mozda i bude promenjeno...Pozzzz | |
|
Planetary
Број порука : 3 Join date : 13.07.2009
| Наслов: Re: Pravila lige... Mon Jul 13, 2009 8:18 pm | |
| Lol Kako ti kazes ali nije to to Ja ti kazem ti ako gube ti ce da kazu ' Nece da igramo ', ali jbg kako vi kazete.. | |
|
Rainmaker Admin
| Наслов: Re: Pravila lige... Mon Jul 13, 2009 8:57 pm | |
| Kao sto rekoh mozda sledece sezone sada nista necemo da menjamo u sred lige... | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Pravila lige... | |
| |
|